Gnocchivuoka

annosmäärä
4
valmistusaika
40 min
Kokeile herkullista gnocchivuokaa jauhelihalla, joka sopii arkeen ja viikonlopun herkutteluun. Resepti ja vinkit löytyvät!

Vinkkejä gnocchivuoka -reseptiin

Gnocchivuoka on erinomainen pohja kokeiluille. Haluatko lisätä juustoa? Mozzarella tai parmesan tuo ruokaan täyteläisyyttä ja rapeutta. Jos haluat kasvisversion, korvaa jauheliha paahdetuilla vihanneksilla tai kasvispohjaisella makkaralla. Mausteilla, kuten chilihiutaleilla tai paprikajauheella, voit lisätä ruokaan potkua. Gnocchivuoka sopii myös erinomaisesti erilaisten kastikkeiden kanssa, kuten kermaisen valkokastikkeen tai tomaattipohjaisen kastikkeen kanssa. Kokeile erilaisia yhdistelmiä löytääksesi oman suosikkisi!

Gnocchivuoka
4
40 min
Ainekset

1 paketti esikypsennettyjä gnoccheja
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ps mozzarella-juustoraastetta
½ ruukkua basilikaa
2 tlk tomaattimurskaa
1 rkl hunajaa
suolaa ja pippuria

Valmistus

Helppo gnocchivuoka sopii niin arkeen kuin vapaapäivänkin iloksi.

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita keskenään tomaattimurska, hunaja, suola ja pippuri.

2. Valmistele täytteet: Ruskista jauheliha pienessä määrässä öljyä. Pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi. Irrottele basilikanlehdet varsistaan.

3. Kokoa vuoka: Kaada tomaattimurska uunivuokaan. Lisää gnocchit, jauheliha, aurinkokuivatut tomaatit ja basilikanlehdet. Sekoita kaikki aineet huolellisesti.

4. Paista vuokaa uunin alatasolla 20 minuuttia. Nosta vuoka uunista, ripottele juustoraaste päälle ja paista vielä 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kupliva.

5. Koristele valmis ruoka tuoreella basilikalla tai muilla yrteillä.

Usein kysyttyä:
Kokeile herkullista gnocchivuokaa jauhelihalla, joka sopii arkeen ja viikonlopun herkutteluun. Resepti ja vinkit löytyvät!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?