Kermainen jauheliha-pekonipasta

annosmäärä
6
valmistusaika
20 min
Kokeile kermainen jauhelihakastike pastalle! Helppo resepti, jossa on mehevää jauhelihaa ja herkullista kermakastiketta.

Helppo ja Herkullinen Kermainen Jauhelihakastike Pastalle

Kermainen jauhelihakastike on täydellinen valinta, kun kaipaat nopeaa ja maukasta ruokaa. Tämä helppo jauhelihakastike pastalle valmistetaan vain muutamalla raaka-aineella, kuten jauhelihalla, kermalla, sipulilla ja valkosipulilla. Aloita paistamalla sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Kaada joukkoon kerma ja mausta suolalla, pippurilla sekä muilla suosikkimausteillasi. Anna kastikkeen hautua hetki, ja tarjoile se esimerkiksi spagettien tai fusillien kanssa. Tämä kermainen jauhelihakastike on täydellinen arkiruoka, joka sopii kaikille.

Monipuolisia Ideoita Kermaisen Jauhelihakastikkeen Muokkaamiseen

Kermainen jauhelihakastike pastalle tarjoaa loputtomat mahdollisuudet muokkauksille. Lisää kastikkeeseen yrttejä, kuten tuoretta basilikaa tai timjamia, tuomaan uusia makuvivahteita. Jos haluat kevyemmän version, voit korvata kerman kasvipohjaisella vaihtoehdolla tai ruokakermalla. Lisäksi voit täydentää kastiketta värikkäillä vihanneksilla, kuten paprikoilla, herneillä tai porkkanoilla. Näin saat entistä ravitsevamman ja monipuolisemman aterian. Kokeile erilaisia pastatyyppejä, kuten penneä tai farfallea, saadaksesi uusia makuelämyksiä.

Ravintoarvoa ja Makua – Kermainen Jauhelihakastike Pastalle

Kermainen jauhelihakastike pastalle on paitsi herkullinen, myös ravitseva vaihtoehto. Jauheliha tarjoaa runsaasti proteiinia, joka pitää nälän loitolla pitkään. Kun yhdistät sen pastan kanssa, saat täyteläisen ja energiarikkaan aterian. Kerma tuo kastikkeeseen pehmeyttä ja rikastuttaa sen makua, mutta voit halutessasi valita myös laktoosittoman tai vegaanisen vaihtoehdon. Tämä helppo jauhelihakastike säilyy hyvin jääkaapissa, joten voit valmistaa sen etukäteen ja nauttia seuraavana päivänä. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti pakastettavaksi, joten tee isompi erä ja säästä aikaa.

Kermainen Jauhelihakastike Pastalle – Loppusanat ja Vinkit

Kermainen jauhelihakastike pastalle on todellinen klassikko, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se on helppo valmistaa, täynnä makua ja tarjoaa loputtomat mahdollisuudet muokkauksille. Kokeile erilaisia mausteita, yrttejä ja vihanneksia löytääksesi oman suosikkiversiosi. Tämä ruokalaji on myös erinomainen tapa tutustua uusiin makuyhdistelmiin ja kokeilla rohkeasti uusia raaka-aineita. Älä unohda, että kotiin jääneet tähteet ovat täydellinen lounas seuraavana päivänä. Valmista siis rohkeasti isompi annos ja nauti herkullisesta kermaisesta jauhelihakastikkeesta pastan kera!

Kermainen jauheliha-pekonipasta
6
20 min
Ainekset

400 g jauhelihaa
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 maustekurkku
1 rkl tomaattipyreetä
3 tl oreganoa
2 dl kermaa
1-2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
persiljaa tai basilikaa koristeluun

Valmistus

Jauheliha-pekonipasta on nopea ja helppo valmistaa, mikä tekee siitä täydellisen ruoan kiireisiin päiviin. Jauheliha ja pekoni tuovat annokseen runsaasti makua ja proteiinia!

1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulit. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista sekoitellen.

2. Lisää tomaattipyree ja mausteet. Hienonna maustekurkku ja lisää se joukkoon.

3. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma. Kiehauta, maista ja lisää tarvittaessa mausteita.

Tarjoile keitetyn pastan kanssa ja viimeistele annokset tuoreilla yrteillä.

Valmistusaika: 20 min

Usein kysyttyä:
Kokeile kermainen jauhelihakastike pastalle! Helppo resepti, jossa on mehevää jauhelihaa ja herkullista kermakastiketta.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?