Naanleipä

annosmäärä
1
valmistusaika
75 min
Naanleipä
1
75 min
Ainekset

Naanleipä
1 dl kädenlämpöistä vettä
1 tl kuivahiivaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 tl hunajaa
suolaa



Täytteet
½ purkkia ranskankermaa
½ broccoli tai parsakaali
50 g juustoraastetta


Valmistus

1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Valmista taikina: Sekoita kaikki taikinan ainekset yhteen ja vaivaa taikinaa käsin noin viisi minuuttia. Anna taikinan kohota liinan alla noin tunnin ajan, kunnes se on kaksinkertaistunut. Kaulitse kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä ja asettele se leivinpaperilla vuoratulle pellille.

3. Pilko broccolit veitsellä sopivan kokoisiksi paloiksi. Levitä taikinan päälle ranskankerma tasaisesti. Asettele broccolit ranskankerman päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja juusto on saanut kauniin kullanruskean värin.

Valmistusaika: 15 minuuttia + 1 tunti taikinan nostatukse
en Annosmäärä: 1 iso naanpizza

Valmista herkullinen naanleipä broccolilla ja juustolla. Helppo resepti, joka toimii täydellisenä pikaruokana!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?