Pestopastasalaatti

annosmäärä
6
valmistusaika
30 min
Pestopastasalaatti
6
30 min
Ainekset

400g pastaa

1 prk peperoncino pestoa

1 pkt rucolaa

1 pkt fetajuustoa

1 punasipuli

1 prk kirsikkatomaatteja

halutessasi myös oliiveja  

Valmistus

Pestopastasalaatti valmistuu helposti isommallekin seurueelle juhliin tai illanistujaisiin. Salaatti saa paljon makua chilillä maustetusta pestosta!

1. Aloita keittämällä pasta. Tähän reseptiin sopii erityisen hyvin penne tai fusilli.

2. Pilko tomaatti, punasipuli ja fetajuusto. Aseta ne salaattikulhoon ja lisää rucolaa. Voit halutessasi lisätä myös oliiveja.

3. Kun pasta on kypsä, valuta vesi pois ja sekoita joukkoon peperoncino-pesto.

4. Lisää pestopasta salaatin sekaan ja sekoita kaikki hyvin. Voit halutessasi koristella annoksen chilillä ja tuoreella basilikalla.

Usein kysyttyä:
Helppo ja herkullinen pestopastasalaatti juhliin, joka tuo väriä ja makua juhlapöytään! Kokeile tätä reseptiä!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?