Pestopastasalaatti
Pestopastasalaatti
Ainekset
400g pastaa
1 prk peperoncino pestoa
1 pkt rucolaa
1 pkt fetajuustoa
1 punasipuli
1 prk kirsikkatomaatteja
halutessasi myös oliiveja
Valmistus
Pestopastasalaatti valmistuu helposti isommallekin seurueelle juhliin tai illanistujaisiin. Salaatti saa paljon makua chilillä maustetusta pestosta!
1. Aloita keittämällä pasta. Tähän reseptiin sopii erityisen hyvin penne tai fusilli.
2. Pilko tomaatti, punasipuli ja fetajuusto. Aseta ne salaattikulhoon ja lisää rucolaa. Voit halutessasi lisätä myös oliiveja.
3. Kun pasta on kypsä, valuta vesi pois ja sekoita joukkoon peperoncino-pesto.
4. Lisää pestopasta salaatin sekaan ja sekoita kaikki hyvin. Voit halutessasi koristella annoksen chilillä ja tuoreella basilikalla.
Usein kysyttyä: