Polentaresepti

annosmäärä
4
valmistusaika
15 min
Polentaresepti
4
15 min
Ainekset

1 1/2 dl polentasuurimoita
7 dl vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
2 1/2 dl Kippari-ruokakermaa
Ruohosipulia

Valmistus

1. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemikuutio ja kerma. Kuumenna seos kiehuvaksi. 2. Kun neste alkaa poreilla, nosta kattila liedeltä ja lisää polentasuurimot hitaasti, koko ajan vispilällä sekoittaen. 3. Jatka sekoittamista noin minuutin ajan, kunnes polenta on paksuuntunut puuromaiseksi. 4. Kaada valmis polenta tarjoiluastiaan ja koristele se viipaloiduilla ruohosipuleilla.

Tarjoile välittömästi lisukkeena esim. herkkusieniragun kanssa!

Valmistusaika: 15 min.Annos neljälle

Valmista herkullinen polenta yksinkertaisella ohjeella ja nauti sen täyteläisestä mausta ruohosipulikoristeen kera!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?