Tortellinivuoka
2 pkt tortellineja
2 tlk (800 g) tomaattimurskaa
1 pkt lihapullia
1-2 valkosipulinkynttä
1 pallo mozzarellaa
100 g juustoraaste
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus oreganoa
basilikaa koristeluun
Tortelliinit – nopea ja herkullinen arkiruoka!
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna 1–2 valkosipulinkynttä haluamasi määrän mukaan.
2. Aseta uunivuokaan tomaattimurska, hienonnettu valkosipuli, tortellinit ja lihapullat. Sekoita ainekset ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jos kastike tuntuu liian kuivalta, lisää hieman vettä vuokaan.
3. Ripottele mozzarellaviipaleet seoksen päälle ja viimeistele juustoraasteella. Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kuoriutunut kullanruskeaksi.
4. Koristele valmis annos tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.