Valkosipulipasta
400 g pastaa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 chili
1 prk kermaa
1 dl parmesaaniraastetta
1 sitruuna
basilikaa koristeluun
suolaa ja pippuria
Hei kaikki valkosipulifanit, tässä on pasta teille! Tämä annos valmistuu yksinkertaisesti muutamasta raaka-aineesta. Simppeliä, mutta hyvää.
1. Hienonna valkosipulinkynnet, chili ja sipuli. Laita paistinpannulle nokare voita sekä loraus oliiviöljyä ja lisää valkosipuli, sipuli ja chili pannulle. Kuullota. Lisää halutessasi myös loraus valkoviiniä.
2. Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi.
3. Lisää seuraavaksi pannulle kerma. Sekoittele ja odota, että nesteestä tulee paksumpaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa hieman keitinvettä mukaan ja parmesaaniraastetta. Anna porista hetki pannulla keskilämmöllä välillä sekoitellen. Purista sitruunasta mehua sekaan.
4. Lisää pasta paistinpannulle ja sekoita hyvin. Koristele annos basilikalla. Lisää vielä vähän pippuria ja parmesaaniraastetta.