Viikunaa ja parmankinkkua
Viikunaa ja parmankinkkua
Ainekset
40 g rucolaa
4 tuoretta viikunaa
4 viipaletta parmankinkkua
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl appelsiinimehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 pieni punainen chili
Valmistus
Lämmin tuulahdus etelästä! Viikunat ja parmankinkku on sopivaa pikku purtavaa tarjottavaksi illanistujaisiin.
1. Pilko rucola suupalan kokoisiin paloihin ja aseta ne suurelle tarjoiluastialle. Leikkaa viikunat neljään osaan ja asettele ne rucolan päälle.
2. Leikkaa parmankinkku ohuiksi suikaleiksi ja asettele ne lautaselle.
3. Sekoita öljy, appelsiinimehu ja hunaja keskenään astiassa. Kaada valmistettu kastike pieneen astiaan. Kuutioi chili ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita hyvin.
4. Pirskota kastiketta salaatin päälle.
Valmistusaika: 15 minuuttia
Annosmäärä: 4
Usein kysyttyä: