Herkkutattipasta

annosmäärä
4
valmistusaika
10 min
Herkkutattipasta
4
10 min
Ainekset

3 isoa herkkutattia
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 dl kermaa
400 g tuorepastaa
1 dl parmesaaniraastetta

Valmistus

Herkkutattipasta on täydellinen syksyinen herkku!

1. Valmistele sienet riippuen siitä, ovatko ne tuoreita vai säilöttyjä. Herkkutatteja saa myös säilykkeenä miedossa suolaliemessä, jolloin ne riittää vain pilkkoa käyttöön.

2. Viipaloi herkkutatit ja hienonna sipulit. Paista tatteja hetki kuumalla pannulla. Kun tateista on haihtunut ylimääräiset nesteet, lisää pannulle öljyä, voita ja sipuleita.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tuorepasta kypsyy nopeasti, vain muutamassa minuutissa.

4. Mausta sieni-sipuliseos suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon kerma ja anna kiehahtaa hetki.

Tarjoile pasta kastikkeen kanssa ja ripottele päälle runsaasti raastettua parmesaanijuustoa.

Annosmäärä: 4 Valmistusaika: 10 min

Helppo herkkutatti resepti syksyiseen pastaan – valmista nopeasti herkullinen ateria tuoreilla herkkutateilla!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?