Kermainen lohipasta

annosmäärä
4
valmistusaika
25 min
Kokeile tätä! Paras mangoldi resepti, joka tuo lohipastaan...

Helppo kermainen lohipasta – täydellinen arkiruoka

Kermainen lohipasta on yksi suosituimmista pastaruokalajeista, joka sopii niin arki- kuin juhla-illallisille. Tämä helppo kermainen lohipasta -resepti yhdistää lohen pehmeän maun ja kerman samettisen koostumuksen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille pastan ystäville. Valmistus on yksinkertainen, ja lopputulos on aina varmasti herkullinen. Tässä artikkelissa jaamme parhaan kermaisen lohipastan reseptin, joka sopii sekä kokeneille kokkeille että aloittelijoille.

Lohi-fetapasta – vaihtoehtoinen versio

Jos haluat kokeilla jotain uutta, kokeile lohi fetapasta -versiota. Tässä reseptissä korvaat parmesaanin fetalla, joka tuo pastaan voimakkaan ja suolaisen maun. Lohi feta pasta on helppo valmistaa samalla tavalla kuin perinteinen kermainen lohipasta, mutta fetajuusto antaa sille uudenlaista syvyyttä. Tämä versio on erinomainen vaihtoehto, jos haluat lisää makuelämyksiä ruokailuusi.

Kermainen lohipasta on monipuolinen ja helppo ruokalaji, joka sopii kaikille tilaisuuksille. Kokeile tätä reseptiä ja nauti herkullisesta pastasta, joka varmasti miellyttää kaikkia!

Kermainen lohipasta
4
25 min
Ainekset

400g pastaa
300 g lohikuutioita
voita ja öljyä paistamiseen
2 dl kermaa
suolaa ja pippuria
roseepippuria
1 sitruunan mehu
100 g mangoldia
basilikaa

Valmistus

Lohta, mangoldia ja pastaa. Maukas yhdistelmä, jonka kruunaa kerma ja tuore basilika. Lohi kypsennetään paistamalla, ja joukkoon lisätään kerma ja mausteet!

1. Keitä pasta valmiiksi ja paista pannulla lohikuutiot. Kuumenna pannu ja paista lohikuutioita varovasti sekoitellen muutama minuutti, kunnes niiden pinta on saanut kauniin värin. Lisää pannulle kerma ja mausteet.

2. Yhdistä lohi ja pasta. Sekoita keitetty pasta varovasti kermaisen lohikastikkeen joukkoon.

3. Viimeistele kermainen lohipasta sekoittamalla joukkoon tuore mangoldi. Koristele basilikalla! Mangoldin tilalla voit vaihtoehtoisesti käyttää myös pinaattia, ryöpättyä nokkosta tai pak choita. Nauti annos sellaisenaan tai tarjoile esimerkiksi tuoreen leivän ja ruskistetun voin kanssa.

Usein kysyttyä:
Kokeile tätä! Paras mangoldi resepti, joka tuo lohipastaan...

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?