Vinkkejä ja variaatioita kermapastaan
Kermainen pekonipasta on erinomainen pohja erilaisille makuvivahteille. Lisää esimerkiksi tuoreita yrttejä, kuten basilikaa tai timjamia, tuomaan raikkautta ruokaan. Voit myös kokeilla erilaisia juustoja, kuten mozzarellaa tai sinihomejuustoa, rikastuttamaan kastiketta. Jos haluat terveellisemmän vaihtoehdon, lisää kasviksia, kuten parsakaalia tai pinaattia. Vaihtele myös pastan muotoa käyttämällä esimerkiksi fettuccinea tai fusillia. Kermainen pasta on täydellinen alusta omien luovien ideoidesi toteuttamiseen!
Kermaisen pekonipastan tarjoilu
Kermainen pekonipasta sopii erinomaisesti erilaisten viinien ja lisukkeiden kanssa. Suosittelemme täyteläistä valkoviiniä, kuten Chardonnayta, joka korostaa pastan kermaisuutta. Punaviinien ystävät voivat valita kevyen Pinot Noirin. Tarjoile pasta tuoreen leivän ja kevyen salaatin kera, jotta saat tasapainoisen aterian. Kana-pekonipasta on monipuolinen ja tyylikäs valinta niin arki- kuin juhlapäiville. Kokeile tätä herkullista reseptiä ja nauti täydellisestä makuelämyksestä!