Pekonipasta

annosmäärä
4
valmistusaika
20 min
Nauti herkullisesta pekonipastasta, jossa kermainen kastike, pekoni ja basilika tuovat makua. Valmistus vain 20 minuuttia!

Kermainen kana-pekonipasta – Herkullinen ja helppo resepti

Kermainen kana-pekonipasta on täydellinen valinta niin arki- kuin juhlapäiville. Tämä herkullinen ruokalaji yhdistää pekonin suolaisen maun ja kerman täyteläisyyden, luoden täydellisen makuyhdistelmän. Kana-pekonipasta on helppo valmistaa, ja se sopii erinomaisesti sekä nopeaan iltapalaan että erikoisempaan illalliseen. Resepti on monipuolinen, joten voit helposti räätälöidä sen omien makumieltymystesi mukaan. Kokeile tätä suosittua kermapastaa ja nauti ravintolamaailman makuelämyksistä omassa keittiössäsi!

Kermainen kana-pekonipasta – Ainekset ja valmistusohje

Kermainen kana-pekonipasta vaatii vain muutaman perusainesosan, kuten kanan, pekonin, kerman ja pastan. Aloita pilkkomalla kana pieniksi suikaleiksi ja paistamalla se pannulla kullanruskeaksi. Lisää pekoni ja anna sen paistua rapeaksi. Valmista kermainen kastike sekoittamalla kerma, valkosipuli, mustapippuri ja parmesan-juusto. Yhdistä lopuksi kaikki ainekset keitetyn pastan kanssa, jotta maut sekoittuvat täydellisesti. Kana-pekonipasta on valmis tarjoiltavaksi, kun se on kuumaa ja täynnä makua.

Vinkkejä ja variaatioita kermapastaan

Kermainen kana-pekonipasta on erinomainen pohja erilaisille makuvivahteille. Lisää esimerkiksi tuoreita yrttejä, kuten basilikaa tai timjamia, tuomaan raikkautta ruokaan. Voit myös kokeilla erilaisia juustoja, kuten mozzarellaa tai sinihomejuustoa, rikastuttamaan kastiketta. Jos haluat terveellisemmän vaihtoehdon, lisää kasviksia, kuten parsakaalia tai pinaattia. Vaihtele myös pastan muotoa käyttämällä esimerkiksi fettuccinea tai fusillia. Kermainen pasta on täydellinen alusta omien luovien ideoidesi toteuttamiseen!

Kermaisen kana-pekonipastan tarjoilu

Kermainen kana-pekonipasta sopii erinomaisesti erilaisten viinien ja lisukkeiden kanssa. Suosittelemme täyteläistä valkoviiniä, kuten Chardonnayta, joka korostaa pastan kermaisuutta. Punaviinien ystävät voivat valita kevyen Pinot Noirin. Tarjoile pasta tuoreen leivän ja kevyen salaatin kera, jotta saat tasapainoisen aterian. Kana-pekonipasta on monipuolinen ja tyylikäs valinta niin arki- kuin juhlapäiville. Kokeile tätä herkullista reseptiä ja nauti täydellisestä makuelämyksestä!

Pekonipasta
4
20 min
Ainekset

300 g spagettia


150 g pekonia


2 dl kermaa


2 dl parmesaania


suolaa ja pippuria


basilikaa koristeluun


Valmistus

Yksinkertainen ja herkullinen resepti, joka valmistuu muutamasta ainesosasta!

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.

2. Paista pannulla pekoni ja ruskista se tasaisesti.

3. Lisää pannulle kerma ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.

4. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja lisää joukkoon kypsä pasta. Mausta runsaalla pippurilla.

Koristele annokset tuoreella basilikalla ennen tarjoilua!

Valmistusaika: 20 min Annosmäärä: 4




Nauti herkullisesta pekonipastasta, jossa kermainen kastike, pekoni ja basilika tuovat makua. Valmistus vain 20 minuuttia!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?