Pekonipasta

annosmäärä
4
valmistusaika
20 min
Nauti herkullisesta pekonipastasta, jossa kermainen kastike, pekoni ja basilika tuovat makua. Valmistus vain 20 minuuttia!

Vinkkejä ja variaatioita kermapastaan

Kermainen pekonipasta on erinomainen pohja erilaisille makuvivahteille. Lisää esimerkiksi tuoreita yrttejä, kuten basilikaa tai timjamia, tuomaan raikkautta ruokaan. Voit myös kokeilla erilaisia juustoja, kuten mozzarellaa tai sinihomejuustoa, rikastuttamaan kastiketta. Jos haluat terveellisemmän vaihtoehdon, lisää kasviksia, kuten parsakaalia tai pinaattia. Vaihtele myös pastan muotoa käyttämällä esimerkiksi fettuccinea tai fusillia. Kermainen pasta on täydellinen alusta omien luovien ideoidesi toteuttamiseen!

Kermaisen pekonipastan tarjoilu

Kermainen pekonipasta sopii erinomaisesti erilaisten viinien ja lisukkeiden kanssa. Suosittelemme täyteläistä valkoviiniä, kuten Chardonnayta, joka korostaa pastan kermaisuutta. Punaviinien ystävät voivat valita kevyen Pinot Noirin. Tarjoile pasta tuoreen leivän ja kevyen salaatin kera, jotta saat tasapainoisen aterian. Kana-pekonipasta on monipuolinen ja tyylikäs valinta niin arki- kuin juhlapäiville. Kokeile tätä herkullista reseptiä ja nauti täydellisestä makuelämyksestä!

Pekonipasta
4
20 min
Ainekset

300 g spagettia

150 g pekonia

2 dl kermaa

2 dl parmesaania

suolaa ja pippuria

basilikaa koristeluun  

Valmistus

Yksinkertainen ja herkullinen resepti, joka valmistuu muutamasta ainesosasta!

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.

2. Paista pannulla pekoni ja ruskista se tasaisesti.

3. Lisää pannulle kerma ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.

4. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja lisää joukkoon kypsä pasta. Mausta runsaalla pippurilla.

Koristele annokset tuoreella basilikalla ennen tarjoilua!

Valmistusaika: 20 min

Usein kysyttyä:
Nauti herkullisesta pekonipastasta, jossa kermainen kastike, pekoni ja basilika tuovat makua. Valmistus vain 20 minuuttia!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?