Tonnikalapizza

annosmäärä
4
valmistusaika
60 min
Löydä helppo ja nopea tonnikalapizza-resepti, joka hurmaa täytteillään ja mausteillaan. Kokeile tänään!

Tonnikalapizza – Meren antimet pizzan täytteenä

Tonnikalapizza on erinomainen vaihtoehto merenelävien ystäville. Voit myös kokeilla tonnikalapizzaa valkoisella pohjalla, jossa käytät esimerkiksi ranskankermaa tai tuorejuustoa kastikkeena. Lisää tonnikalan lisäksi punasipulia, oliiveja tai paprikaa saadaksesi täyteläisemmän makuelämyksen. Tonnikala pizza on helppo valmistaa ja se sopii erityisen hyvin nopeaan ja herkulliseen ateriaan.

Tonnikalapizza
4
60 min
Ainekset

PIZZAPOHJA
2 1/2 dl vettä
25 g hiivaa
3/4 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
2rkl oliiviöljyä


TÄYTTEET
1 prk pizzakastiketta
2 tlk tonnikalapaloja öljyssä
1 punasipuli
1 ps emmental-mozzarellajuustoraastetta ja
ripaus aurajuustoraastetta
1 tlk mustia kivettömiä oliiveja
oreganoa

Valmistus

Tonnikalapizza: herkullinen ja helppo arjen suosikki

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi ja alusta taikinaa muutama minuutti.

2. Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes se on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).

3. Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.

4. Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle.

5. Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle oliivit ja oreganoa.

Pizzan voi paistaa myös helposti grillissä pizzapohjalla!

Usein kysyttyä:
Löydä helppo ja nopea tonnikalapizza-resepti, joka hurmaa täytteillään ja mausteillaan. Kokeile tänään!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?