Pepperonipasta
Pepperonipasta
Ainekset
300 g spagettia
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 1/2 tölkkiä kuorittuja tomaatteja
suolaa ja mustapippuria
rasvaa paistamiseen
noin 150 g pepperonia
parmesaania viimeistelyyn
Valmistus
Pepperonipasta on maukas arkiruoka, joka ei vaadi paljoa aikaa!
1. Laita suolattu pastavesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit pannulla öljyssä tai voissa.
3. Pilko pepperonimakkara, voit käyttää joko valmiita pepperonileikkeleitä tai kokonaista makkaraa. Lisää siivut pannulle ja paista hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Valuta pasta ja sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. Viimeistele hienonnetulla basilikalla ja raastetulla parmesaanilla.
Usein kysyttyä: