Pippurihärkä
Pippurihärkä
Ainekset
tuorepastaa
400 g naudan sisäfileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
100 g pippurituorejuustoa
2 rkl sinappia
1 rkl härkäfondia
1 herkkukurkku
2 dl kermaa
tuoreita yrttejä koristeluun
Valmistus
1. Laita liha huoneenlämpöön vähintään 30 minuutiksi ennen paistamista.
2. Kuumenna pannulla voin ja öljyn seos. Paista siinä fileesuikaleet, hienonnettu sipuli sekä hienonnettu valkosipuli.
3. Lisää joukkoon pippurijuusto, sinappi, lihafondi, hienonnettu herkkukurkku ja kerma. Anna kastikkeen hautua, kunnes se saavuttaa sopivan sakeuden.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti al dente -muotoon.
Koristele ruoka tuoreilla yrteillä, kuten basilikalla tai persiljalla. Tarjoile esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.
Valmistusaika: 20 minuuttia
Annosmäärä: 4 henkeä