Arrabiata pasta

annosmäärä
4
valmistusaika
15 min
Kokeile tätä helppoa arrabiata-pastareseptiä! Herkullinen ateria valmistuu nopeasti ja on täydellinen arkeen tai juhlaan.

Pasta arrabiata – tulinen italialainen herkku

Pasta arrabiata on klassinen italialainen ruokalaji, joka on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti. Tämän tulisen pastan nimi tarkoittaa kirjaimellisesti "vihastunutta", mikä viittaa sen voimakkaaseen maustetulokseen. Alkuperältään pasta arrabiata on roomalainen resepti, joka on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenten ajan. Nykyään se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka rakastavat mausteista ja täyteläistä ruokaa.

Arrabiata pasta
4
15 min
Ainekset

400g pennepastaa
400g broilerin fileesuikaleita
3 rkl arrabbiata pestoa
1 prk arrabbiata pastakastiketta
parmesaanijuustoa
basilikaa koristeluun
chiliä

Valmistus

Tämä resepti on helppo, mutta silti täynnä makua!

1. Keitä pasta suolavedessä al dente -asteeseen. Samaan aikaan paista broilerin fileesuikaleet pannulla. Käytimme tässä reseptissä hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita, jotka antavat annokselle herkullisen makean sävyn.

2. Kun broileri on kypsä, lisää valmis pasta pannulle broilerin sekaan. Lisää arrabbiatapastaa ja -pastakastiketta. Tarvittaessa voit lisätä hieman pastan keitinvettä, jotta kastike saa sopivan koostumuksen. Jos haluat annokseen tulisuutta, pilko tuoretta chiliä ja lisää se sekaan. Sekoita kaikki ainekset hyvin.

3. Annostele annos lautasille ja koristele tuoreella basilikalla sekä raastetulla parmesaanijuustolla. Valmista! Tämän annoksen valmistaminen on todella nopeaa ja helppoa.


Usein kysyttyä:
Kokeile tätä helppoa arrabiata-pastareseptiä! Herkullinen ateria valmistuu nopeasti ja on täydellinen arkeen tai juhlaan.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?