Aurajuustopasta

annosmäärä
4
valmistusaika
20 min
Kokeile helppoa aurajuustopasta-reseptiä pekonilla! Tämä kermainen ruokalaji valmistuu vain 20 minuutissa.

Helppo resepti: kermainen aurajuustopasta

Valmista herkullinen kermainen aurajuustopasta vain muutamassa vaiheessa. Aloita keittämällä pasta al denteksi. Samaan aikaan paista pekoni rapeaksi pannulla ja lisää joukkoon valkosipulia maun vuoksi. Valuta pastavedestä vesi ja lisää pasta pannulle pekonin joukkoon. Kaada joukkoon kerma ja aurajuusto, ja sekoita, kunnes kastike on tasaista ja täyteläistä. Viimeistele annos mustapippurilla ja tuoreella persiljalla. Tämä aura kanapasta -resepti on nopea, helppo ja varmasti miellyttää kaikkia ruokailijoita. Kokeile tätä reseptiä ja nauti täydellisestä aurajuustopastasta!

Aurajuustopasta
4
20 min
Ainekset

300 g pastaa

170 g pekonia

1 punasipuli

2 dl kuohukermaa

170 g sinihomejuustoa (esim. Aura)

mustapippuria myllystä

tuoretta basilikaa  

Valmistus

Simppeliä ja maukasta! Tämä aura-pekonipasta valmistuu helposti 20 minuutissa.

1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Pastan kiehuessa valmista kastike: Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan.

3. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota pannulla pekonin rasvassa.

4. Lisää kerma, paloiteltu pekoni ja 3/4 juustosta. Keitä hetki, kunnes juusto on hieman sulanut ja kastike sakenee. Kastikkeeseen ei tarvitse lisätä suolaa, sillä suolaisuus tulee jo pekonista ja sinihomejuustosta.

5. Yhdistä kastike ja valutettu pasta. Viimeistele mustapippurilla, lopulla juustolla sekä basilikan lehdillä.

Usein kysyttyä:
Kokeile helppoa aurajuustopasta-reseptiä pekonilla! Tämä kermainen ruokalaji valmistuu vain 20 minuutissa.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?