Feta-kanapasta
300 g pastaa
3 broilerin rintafileetä
150 g fetaa
1 sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
2 valkosipulinkynttä
1 persiljanippu
mustapippuria
suolaa
0,5 dl oliiviöljyä
Kana-fetapasta on monipuolinen ruoka, jota voit muokata omien mieltymystesi mukaan. Voit käyttää erilaisia pastamuotoja, kuten penneä, spagettia tai fusillia, ja lisätä joukkoon suosikkivihanneksiasi, kuten tomaatteja, paprikaa tai pinaattia.
1. Sekoita keskenään kulhossa sitruunan ja appelsiinin mehut, oliiviöljy sekä mausteet. Kuori ja hienonna valkosipulit, silppua persilja ja murenna feta. Sekoita ainekset kevyesti yhteen.
2. Paista kanan rintafileet pannulla kypsiksi ja mausta runsaalla mustapippurilla.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta pasta vedestä ja sekoita se feta-sitruunaseokseen. Kääntele kevyesti, jotta ainekset tasaantuvat.
4. Annostele pasta lautasille ja leikkaa päälle paistetut kanafileet siivuiksi. Viimeistele annokset raastamalla päälle runsaasti parmesania ja ripottelemalla revittyjä basilikan lehtiä.