Juustopizza

annosmäärä
2
valmistusaika
30 min
Juustopizza
2
30 min
Ainekset

PIZZAPOHJA

1,5 dl vettä

15 g hiivaa

1/2 tl suolaa

2 rkl oliiviöljyä

3 dl vehnäjauhoja  

TÄYTTEET

1 prk ranskankermaa

briejuustoa

sinihomejuustoa

emmental-juustoraastetta

basilikaa tai rucolaa koristeluun

Valmistus

Tämä valkoinen kolmen juuston pizza on herkullinen yllätys! Se on täydellinen naposteltava illanistujaisissa erinomaisen viinin kera. Pizzan pohjakastikkeena toimii täyteläinen ranskankerma, ja annoksen kruunaa kolmen juuston yhdistelmä: briejuusto, sinihomejuusto sekä emmental-juustoraaste.

1. Valmista pohja itse tai osta valmispohja. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2. Levitä pizzan pohjakastikkeeksi tasaisesti ranskankerma. Lisää kolme juustoa: brie, sinihomejuusto sekä päälimmäiseksi emmental-juustoraaste. Voit halutessasi lisätä myös tuoretta basilikaa.

3. Paista pizza uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes juustot ovat sulaneet ja saaneet kauniin värin.

4. Koristele valmis pizza tuoreella basilikalla tai rucolalla ja tarjoile heti!


Usein kysyttyä:
Kokeile tätä helppoa neljän juuston pizzaa, jossa on ranskankermaa, briejuustoa, sinihomejuustoa ja emmentaljuustoa!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?