Juustopizza
PIZZAPOHJA
1,5 dl vettä
15 g hiivaa
1/2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
3 dl vehnäjauhoja
TÄYTTEET
1 prk ranskankermaa
briejuustoa
sinihomejuustoa
emmental-juustoraastetta
basilikaa tai rucolaa koristeluun
Tämä valkoinen kolmen juuston pizza on herkullinen yllätys! Se on täydellinen naposteltava illanistujaisissa erinomaisen viinin kera. Pizzan pohjakastikkeena toimii täyteläinen ranskankerma, ja annoksen kruunaa kolmen juuston yhdistelmä: briejuusto, sinihomejuusto sekä emmental-juustoraaste.
1. Valmista pohja itse tai osta valmispohja. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Levitä pizzan pohjakastikkeeksi tasaisesti ranskankerma. Lisää kolme juustoa: brie, sinihomejuusto sekä päälimmäiseksi emmental-juustoraaste. Voit halutessasi lisätä myös tuoretta basilikaa.
3. Paista pizza uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes juustot ovat sulaneet ja saaneet kauniin värin.
4. Koristele valmis pizza tuoreella basilikalla tai rucolalla ja tarjoile heti!