Makaronilaatikko koskenlaskijalla

annosmäärä
6
valmistusaika
60 min
Makaronilaatikko koskenlaskijalla
6
60 min
Ainekset

400 g makaronia


400 g naudan jauhelihaa


1 sipuli


1 valkosipuli


ripaus suolaa ja pippuria


2 tl basilikaa


2 tl timjamia


150g koskenlaskijaa


1 l vettä + 2 lihaliemikuutiota


juustoraastetta


Valmistus

Klassikkojen klassikko – MAKARONILAATIKKO! Makaronilaatikon munamaito jakaa mielipiteitä, joten tällä kertaa tehdään parempi makaronilaatikko, jossa munamaito vaihtuu koskenlaskijaan.

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta vedet pois.

2. Kuori ja hienonna sipulit.

3. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää sipulit pannulle. Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

4. Kuumenna 1 l vettä ja lisää joukkoon 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu koskenlaskija. Sekoita, kunnes seos on tasaista.

5. Sekoita jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan. Kaada päälle juusto-lihaliemi.

6. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Usein kysyttyä:
Kokeile maukasta makaronilaatikko ohje - resepti, joka sopii arkeen tai viikonloppuun. Helppo ja täyteläinen makuelämys!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?