Minipizzat
600 g pizzataikina pakasteesta
100 g tomaattipyreetä
120 g smetanaa
100 g juustoraastetta
100 g brie-juustoa
100 g pepperonia
100 g ilmakuivattu kinkkua
viikunahilloa
pekaanipähkinöitä
hunajaa
chilirouhetta
Valmista herkulliset minipizzat viikonlopun illanviettoon tai muuhun juhlaan!
1. Ota pakastepizzataikina sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana. Jos haluat valmistaa pizzat samana päivänä, anna taikinan lämmetä huoneenlämpöön. Voit myös valmistaa pizzataikinan itse, jos haluat täysin kotitekoisen vaihtoehdon.
2. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja tasoita ne paksuudeltaan sopiviksi pizzapohjiksi. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
3. Lisää pizzoihin mieluisia täytteitä. Kokeile esimerkiksi tulista pepperonipizzaa chilihunajalla tai herkullista brie-kinkkupizzaa viikunahillolla.
4. Pepperonipizzan valmistus: levitä pohjalle tomaattipyrettä, ripottele päälle juustoraastetta ja aseta pepperoniviipaleita. Kun pizza on uunista valmis, lisää päälle hunajaa ja chilihiutaleita.
5. Brie-kinkkupizzan valmistus: levitä pohjalle smetanaa ja aseta päälle siivu brie-juustoa. Kun pizza on uunista valmis, koristele se viikunahillolla, ilmakuivatulla kinkulla ja pekaanipähkinöillä.
6. Paista minipizzoja 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja juusto sulaa. Tarjoile heti ja nauti!