Raejuustopestopasta

annosmäärä
4
valmistusaika
20 min
Herkkua raejuustopestopasta kurpitsansiemenistä ja rucolasta! Helppo resepti, joka valmistuu vain 20 minuutissa.
Raejuustopestopasta
4
20 min
Ainekset

1 dl kurpitsansiemeniä
2–4 valkosipulinkynttä
1 ruukku rucolaa
1 ruukku basilikaa
1 prk raejuustoa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
300 g spagettia
2 l vettä
1 tl suolaa

Valmistus

Raejuustosta, kurpitsansiemenistä ja rucolasta valmistuu herkullinen ja mehevä pesto! Tee pesto valmiiksi pastan kypsyessä, sekoita se valutetun pastan joukkoon, ja nauti täydellisestä pastaruokalasta!

1. Paahda kurpitsansiemenet kuumalla kuivalla pannulla 1–2 minuuttia, kunnes ne tuoksuvat ja ovat hieman kullanruskeita. Siirrä siemenet sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulit, lisää ne kulhoon rucolan, basilikan ja raejuuston kanssa.

2. Soseuta ainekset tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla. Jos pesto on liian paksu, ohenna sitä vähän kerrallaan vedellä.

3. Keitä pasta kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Ota noin 1 dl pastan keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastan siivilässä.

4. Laita valutettu pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon valmistettu pesto. Lisää pastan keitinvettä vähän kerrallaan ja sekoita voimakkaasti, kunnes pesto jakautuu tasaisesti ja koostumus on mehevä ja sopiva.

Valmistusaika: 20 minuuttia Annosmäärä: 4

Herkkua raejuustopestopasta kurpitsansiemenistä ja rucolasta! Helppo resepti, joka valmistuu vain 20 minuutissa.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?